Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Πρόταση για debate

.
Μέλη ορισμένων Παρατάξεων που κατεβαίνουν στις εκλογές του ΕΣΔΕΠ έχουν εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον μας μέσα από την μηχανή επικοινωνίας με e-mail των μελών ΔΕΠ του ΑΠΘ (dialogos). Εμείς, τους αντιπροτείνουμε να προσέλθουν, με τους εκπροσώπους όλων των Παρατάξεων που κατεβαίνουν στις εκλογές του ΕΣΔΕΠ, σε μια συζήτηση τύπου debate στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ την ερχόμενη Τρίτη, παραμονή των εκλογών.
.

5 σχόλια:

  1. Way to go! Όλοι στο debate!

    Βασίλης Μούγιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διατηρώντας μια μικρή επιφύλαξη καθώς δεν έχω δει τα υβριστικά σχόλια, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω μια απορία... Από πότε το ακαδημαϊκό άσυλο (καλό είναι να μην παραλείπεται ο επιθετικός προσδιορισμός, ώστε να ξέρουμε και σε τι αναφερόμαστε...) αφορά μόνο καρέκλες, τραπέζια και παράθυρα και δεν αφορά την ανταλλαγή ιδεών, την προβολή εναλλακτικών λύσεων και την ελεύθερη διατύπωση απόψεων μεταξύ μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας; Όλοι όσοι έχουν κατά καιρούς εκφράσει ευαισθησία για το θεσμό πιστεύω ότι θα πρέπει να συνταχθούν υπέρ του δικαιώματος της Πανεπιστημιακής Συμπαράταξης να κοινοποιήσει τις θέσεις της και πολύ περισσότερο θα πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για δημόσιο διάλογο.
    Θέλω να συμφωνήσω κι εγώ με προηγούμενους γράφοντες, και ιδίως με τη Νάγια, ότι τα ακαδημαϊκά αιτήματα δεν έχουν ανάγκη κομματικής κηδεμονίας. Επιτέλους ας μη συμπεραίνουν κάποιοι ότι εκφράζουν το «σύνολο», τουλάχιστον όχι όταν δεν έχουν τη διάθεση να αφουγκραστούν τα επιμέρους άτομα που το αποτελούν.

    Αλεξάνδρα Κουτογλίδου
    Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νομικής ΑΠΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρτηρια
    Επιτέλους η δημοκρατικες πλειοψηφιες πρεπει να αντιπαρατεθουν στις φασιστικες πλην οργανωμενες μειοψηφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
    Είμαστε κατηγορηματικά και απόλυτα αντίθετοι στον όρο "φασιστικές μειοψηφίες". Μάλλον δεν γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.